Lillejul

I Skåne har man Lillejul dagen före julafton. Perfekt dag för julpyssel. I mitt fall innebär det att jag pysslar med nya bloggen. Stillasittande framför datorn, jag vet, men var 45:e minut säger BreakTime till att jag skall upp och röra på mig i två minuter – ett grymt litet datorprogram som räddar mitt liv de dagar jag är fast på kontoret. Idag lyxar jag till de två minutrarna med hopprep. Bra grejer, även om grannen i lägenheten under säkert undrar vad jag pysslar med vid det här laget.

Är förresten stolt ägare till ett äkta Buddy Lee-rep. Det man inte har i skillz får man kompensera i prylar.

Bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s