Löpning på beachen

Jag vet att de flesta av er norröver knappt ens börjat längta efter barmark ännu. Likförbannat skattar jag mig oerhört lyckligt lottad att få springa långpass längs stranden på precis lagom hårdpackad sand, med lätt bris i ryggen och vidderna nästan alldeles helt för mig själv. Småvarmt är det dessutom, så både mössa och vantar åkte raskt av. Mötte minst en joggare i shorts. Det är nu havet är som allra bäst, idag Mälarhusen – Skillinge Hamnkrog med lite stickspår. Den längsta rundan på mycket länge faktiskt, och ändå kändes det som jag bara ville mer.

Okej att Skillinge redan kallas Stockholm Söder, men jag fattar ändå inte varför inte fler bara flyttar hit. Själv har jag varit Skåning i drygt två år nu, och det enda jag ångrar är att jag inte gjorde slag i saken tidigare. What’s not to like, liksom.

Photo 2012-12-30 14 12 34 Photo 2012-12-30 14 38 27 Photo 2012-12-30 14 42 04

6 thoughts on “Löpning på beachen

  1. Härliga stränder att springa på! Havet på vintern är underbart. Här i Stockholmstrakten får man nöja sig med snöslask. Tur att det finns löparskor för is. Men jag lovar dig – jag har redan börjat längta efter barmark.

  2. Sara: jag funderar nästan på ett helt eget inlägg om det där. Havet på vintern. Obeskrivligt bra.
    Gabriella: håll ut, barmarken kommer!
    Mary: underbart är ordet. Kortbyxor, strand och vidder liksom. Plus att skogsstigarna är torra!
    Åsa: jag ska till Åre nästa vecka! Blir nog bra det med 🙂
    Rund: Oh yes!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s