Hottest ski bum ever

I morgon tar jag nattåget till Åre för lite spontan träningssemester. Bo och spa:a på Tott, gå på Gold’s Gym, och åka massor med skidor. Ja ja jag vet, det är lite orutinerat att åka till Åre för längd och inte alpint, men ”är du duktig så kan du ta Tottliften upp och sedan transportsträckan till spåren i Björnen” mailar receptionisten på hotellet.

Duktig jag vet inte jag, jag har åkt tre gånger vid det här laget, visserligen tillsammans med ingen mindre än Christer Skog, men det får nog bli skidbussen till Björnen istället.

Jag är dock helt säker på att jag kommer att ha Åres absolut snyggaste rumpa – köpte nya tights idag.

Maloja

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s