#Win

Hälsningar från Leksand! Minus 17 grader, strålande sol och gnistrande snö. Läser på facebook om långpass som ställs in för löpbandslöpning. Just idag är jag ganska nöjd med att vara längd-rookie. Trots att man ser ganska keff ut i mössa och buff uppdragen över halva skallen.

skidmorgon
Foto: Mats Ek ProcampXL

 

3 thoughts on “#Win

  1. Jag minns när jag köpte långfärdskridskor för 10 år sen och lärde mig behärska dem hjälpligt under några intensiva veckor, så jag förstår så väl (och avundas) din nybörjarentusiasm!! Så härligt det låter!

    (När det gäller skidåkning, som jag ägnat mig åt regelbundet sedan barnsben, är jag numera allt mindre entusiastisk i takt med teknikens utveckling. Det känns som om jag med mina gamla breda träskidor från 1960-talet förstör de smala spår, där betydligt sämre skidåkare än jag stakar förbi mig (som alltid diagonalar eller som omväxling kör ”springstakning” (några glidsteg under ett långt staktag – ja du hajar)). Borde nog pröva att åtminstone hyra snabbskidor innan jag dör….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s